Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 39, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 39, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1432

Оценките на Габриела Станимирова в Черешката на тортата и последна вечеря за сезона.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - край на сезон 12

Излъчен на 22.02.2019

Четвърта част

Финал на сезон 12

Последната домакиня за 12-и сезон на Черешката достойно затвори "главата" на предаването с вкусна българска кухня и виртуозни познания и умения в кухнята. Габи наготви пребогато и зарадва с пищна народна трапеза гостите си, като им сервира орехова разядка, домашна баница, пукани чушлета, салата от домати и чушки, свинск ибузи с гарнитура и крем карамел. Финалът на веселото събиране почете със заря, а след себе си остави усмивки и добро настроение.

Сега в време за нейните оценки. Трима вече са с максимални постижения, а слабото представяне откъм обстановка на Нина, ощети точките на скандалната участничка. Затова и тя е агресивно насторена. Дани пък не хареса десерта. Дали Габриела ще е четвъртият участник на върха или няма да ѝ достигне малко, за да се нареди сред шампионите - гледайте сега.

А след това идва шеф Манчев - с критична усмивка и мек, но наставнически тон. Обяснява грешките и несъгласията си, дава съвети и търси решения на кулинарни казуси. Кой ще закрие сезона като последен победител и ще отнесе плакета в ресторанта си - разберете в тази част!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта