Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 29, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 29, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1931

Моделът Кристина Милева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 29

Излъчен на 08.02.2019

Трета част

Гости посреща Кристина Милева

Криси обеща да направи традиционна италианска вечеря с щипка лукс и много стил, а след това доказа, че дамите от кориците на списанията умеят да готвят както лесни, така и по-завъртосани ястия. Поведението ѝ в кухнята напомняше за кулинарен учител и дори Шеф Манчев адмирира готварските постижения на домакинята.

Гостите се настаняват на стилната трапеза, където ги очакват изискани италиански сирена и колбаси. Към тях има и брускети, направени по конец. Количествата на стартерите хем са достатъчни, за да се наслади човек на всичко, хем са преценени, за да не се преяде. Не така стои въпросът със салатата, която е меко казано огромна. На масата се заформят певчески дуети, като на особена почит е гласът на Любо Ковачев, който бърка директно в мозъците. Актьорът не може да пее, но пък през тази седмица не спира да опитва отново и отново.

Домакинята разказва за работата си на модел, как се е захванала още в детска възраст със занаята и защо се отдръпва назад в последните години. След това сервира основното - италианско Особуко с ризото за гарнитура. Телешкото е толкова добре сготвено, че заслужените адмирации не закъсняват.

Любо и Райна си разменят остри и искрени думи, а Тони Димитрова разказва какво означават за нея приятелствата, родени в Черешката.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта