Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 24, част 4



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 24, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1419

Оценките на Мира Бояджиева в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 24, сезон 12

Излъчен на 01.02.2019

Четвърта част

Победител за седмицата в Черешката на тортата

Артистичната компания за тази седмица, леко разнообразена от музикант и режисьор, определено похапна. Приятелските отношения в миналото допринесоха за весели разговори и лични споделяния. Последната вечеря определено зарадва черешковците с вкусове и емоции. След традиционни балкански лозови сарми с кайма и ориз и хлебни хапки с разядка от патладжан и майонеза, вкусовете се пренесоха към Изтока с пиле по индийски и гарнитура от червена леща и ориз.

За десерт компанията получи двата желани сладкиша, събрани в едно - шоколад и нещо разлино от торта - това бе шоколадов мус с ягоди и листенца мента. После погледнахме в бъдещето през картите Таро, а раздялата се овенча с подаръци - лично гравирани чашки за аперитив. Сега Шеф Манчев с важна крачка влиза в дома, за да каже "кой крив и кой - прав".

Трима от участниците са с максимален брой точки. Дали скачането на Мира в мултинационалната кухня, лимонената вечеря на Весела или малкото на брой лично сготвени от Митко ястия ще направят лоша шега на домакина - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта