Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 24, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 24, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1311

Актрисата Мира Бояджиева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 24

Излъчен на 01.02.2019

Трета част

Гости посреща Мира Бояджиева

В последната вечер от сбирката на компанията в лимузината се говори дали събиранията ще продължат и извън формата. Все още има неопитани ястия и несготвени блюда, а отношенията са приятелски и създават уникални забавления и преживявания.

Мира очаква гостите си в стилен костюм и с добре подредена трапеза. Започва голямото ядене, преминавайки от вкусна разядка с печен патладжан, майонеза, чесън и пушен пипер, намазана върху хляб, през апетитни домашни лозови сармички с плънка от ориз и кайма. И когато те се ослаждат най-много, домакинята решава да спре настървеността като сервира основото - пилешко по индийски с гарнитура от червена леща и ориз, сготвени в кокосово мляко. Уханието на гозбата е пленяващо, но за голямо разочарование на актрисата, тя едва сега разбира, че един от гостите не яде пилешко.

Ситуацията се оправя с връщането на сармите на масата, а Митко Кърнев започва по свой си начин да се наслаждава на вечерята, макар и без птичите филенца. Следват две изненади - шоколадов десерт и гледане на карти Таро. Какво вещае бъдещето на всеки от компанията - разберете от видеото.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта