Регистрация

Черешката на тортата - сезон 11, епизод 30, част 3



Черешката на тортата - сезон 11, епизод 30, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1820

Мис България 2017 Вероника Стефанова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Вероника Стефанова

Излъчен на 09.07.2018

Трета част

Гостите определено няма да останат гладни, защото въпреки огромната доза притеснение, с която домакинята днес се бореше в кухнята, от нейния труд се получи вкусно и елегантно меню. Сега е време да посрещне компанията, от която се оказва, че лично не познава никого.

Ето защо началото на вечерята започва с наднормена скованост. Трапезата е разкошна, обстановката е идеална, а храната е повече от вкусна, но липсват теми на разговор. Изтънчеността на бялата покривка, белите салфетки, в които са увити истински рози и украсата от перли определено не е разчупващият настроението елемент. Домакинята дори е замразила черешки в ледчетата за виното, но оказва се, че тя и Благо не пият никакъв алкохол никога.

И от общите черти тръгват и общите разговори. Гушкането на Клоуи - домашният любимец на Вероника се превръща в атракция със скимтящ отзвук. Темите за футбола, Москва и апетитната храна се разгръщат. Бавно, но сигурно нещата потръгват. А на трапезата се изреждат две разкошни салати, зеленчуково предястие със сирене и блини, които предивикват стръвнишки апетит у Благой. Идва и основното - презентирано с елеганс - филе от сьомга с портокалов сос с масло и гарнтура от императорско ризото, оформено като сърце.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта