Регистрация

Черешката на тортата - сезон 11, епизод 30, част 1



Черешката на тортата - сезон 11, епизод 30, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2967

Мис България Вероника Стефанова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Вероника Стефанова

Излъчен на 09.07.2018

Първа част

Тази седмица попрището сменят: жената, заради която няма да забравим времето, когато водеше времето - бившата синоптичка Божана Филипова; жената, заради която няма нищо по-хубаво от лошото време - настоящата синоптичка Нора Шопова; захарното петле в компанията - Мис България Свят 2017-а Вероника Стефанова; острието на Господари на ефира, момчето, което награждава и добото, и злото - Влади Василев и полузащитникът на терена и централен нападател в живота - футболистът-плейбой Благой Георгиев. А жълти и червени картони в кухнята ще раздава кулинарният рефер - Шеф Иван Манчев.

Първата домакиня за седмицата Рони Стефанова представя своите трофеи, спечелени с красота, а след това хуква да пазарува в кварталния плод-зеленчук. С пълни торби с полезности се прибира у дома и скача в кухнята. Започва с десертите. За начало прави кекса на баба, разбивайки заедно яйца, захар, брашно, бакпулвер и газирана вода. После намаслява формата и пуска сладкиша да се пече.

Вторият десерт е крем маскарпоне със семена чиа, цедено кисело мляко, пудра захар и украса от череши. След него се заема с първото предястие - запечени заедно редове от патладжани, домати и козе сирене, които след термичната обработка се поръсват с орехи и се покапват с мед.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта