Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 1
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 16748

Мис Плеймейт Нора Недкова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Нора Недкова

Първа част

Излъчен на 15.02.2018

Тази седмица в Черешката ни чака невиждано гостоприемство, невиждано любезни гости, невиждани изненади, невиждани скандали и невиждани оценки. Тази седмица крилце или кълка сервират: най-прясната Мис Плеймейт Нора Недкова; човекът, който владее по-добре езика на тялото, отколкото българския език - Алфредо Торес; последната модна тенденция, стилистът и гримьор на звездите - Валентин Кулагин; човекът, който се радва, че вече е "слаб" режисьор - Люси Иларионов и актрисата, която мина по червения килим, но не в Нови Хан, а в Кан - Борислава Стратиева. А и тази седмица сармите на звездите ще свива Шеф Иван Манчев.

В иронично наречената седмица на "любовта и разбирателството", домакин на четвъртата вечеря е Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Тя се появява в рокла без презрамки и на странно високи обувки, като споделя, че визията й не пречи на кулинарните умения, с каквито твърди, че раполага пребогато. След това се понася на кокилите си към пазара и магазина за морски дарове.

Нора обяснява, че е силно впечатлена от последната си екскурзия в Латинска Америка, затова иска да сготви Средиземноморска кухня (За пореден път тази седмица някой от черешковците изпрати Средиземно море някъде около Южна Америка.) И горе-долу със същата вещина както при географията, Нора влезе в кухнята, окачи лентата на Мис Плеймейт и започна да се труди над вечерята, пържейки скариди в масло.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта