Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 14817

Коафьорът Валентин Кулагин посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Валентин Кулагин

Трета част

Излъчен на 14.02.2018

На Свети Валентин сме на гости при гримьора на звездите - Валентин Кулагин, който се оказва още по-скандална личност от очакванията. Домакинът посреща екипът на Черешката по халат и розови пухести обувки с кучешки глави. А после в този скандален вид отива на пазар, където си личи, че е жаден за слава и внимание. Видно е също, че иска победата на всяка цена, но няма точен план как да плати за нея. Затова залага на извинения и много чужда помощ в кухнята.

Зад плота е неговата домашна помощница Валя, която свършва голяма част от готвенето. Приятелка на Вальо поема задачата да грилова зеленчуците, защото важният домакин не иска да омирише на пушек скъпата си прическа. Единственото, което готви сам е соса за част от брускетите, маринатата за ципура от смлян лимон със зехтин и любимата си руска салата с пражка шунка и добавка от кисело мляко за профирност.

Гостите го чакат повече от час, а когато влизат в дома му, Вальо почти ги изгонва. След това обаче преминава в извинителна позиция. Той е първият участник в 10 сезона на Черешката на тортата, който открито говори колко точки е дал на останалите и как иска да спечели повече точки за себе си. Обаче първата му изненада го отдалечава на светлинни години от желаната победа. Пред очите на изгладнелите си гости той вика мъж по боксерки, окичен с лампички и плик на главата и го обявява за арт. На останалите им е трудно да се хранят в такава обстановка. Гледайте как реагираха черешковците на екстравагантната провокация.

Следващата изненада е песента Притури се планината в изпълнение на Трио Карамел. А междувременно войнат между МИС Плеймейт Нора Недкова и Валентин Кулагин отново е главна тема на вечерта, защото от двамата спорещи другите не могат да вземат думата. Опитите на Боряна и Люси да смекчат кавгата са неуспешни. А Алфредо просто си мълчи разочаровано. Гледайте как и защо се заяждат на дребно Вальо и Нора и какви са реакциите на гостите спорямо импулсивните провокации на гримьора.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
2
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта