Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1589

Оценките на Кирил Ефремов в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Кирил Ефремов

Трета част

Излъчен на 02.02.2018

Вечерята при актьора Кирил Ефремов е към своя край. Добре прехранените гости са обединени в разиграването на мини спектакли под ръководството на домакина, който е съчинил специален сценарий. Определено Киро се постара в приготвянето на вечерята и угаждането на черешковците. Посрещна ги в ресторант на свои близки с колоритната си поява от статуя на римски патриций. Не се стесни да ги скастри за закъснението, без да знае, че по време на пътуването си, гостите са се наговорили да го напият тази вечер. Но най-много ги зарадва с ястията си.

За начало сервира брускети с няколко вида дип и акомпанимент от зелена салата с бейби листенца, прошуто и маслини. Продължи с приготвено на момента топло предястие от гриловани тиквички и халуми с доматено конкасе. За основно сервира нов и непознат продукт - френски петлета, които представляват мини пилета, специално поръчани от Париж. Те се настаниха на трапезата в компанията на печени кореноплодни зеленчуци и изящна украса от сос и още гарнитури. Десертът бе печен козунак със заливка от крем брюле.

А за финала на вкусната седмица се присъедини Шеф Манчев, който излъчи победител от петорката и връчи наградния плакет. Вижте как гостите гласуваха за вечерята на Кирил Ефремов и кой стана победител за седмицата в Черешката на тортата.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта