Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 15, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3270

Актьорът Кирил Ефремов посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Кирил Ефремов

Втора част

Излъчен на 02.02.2018

В първата част се насладихме на безгрижното пазаруване на домакина в последната за седмицата вечер - актьорът Кирил Ефремов. Като хлапак той хвръкна с количката, за да напълни с продукти за богатата трапеза. След това влезе сам в кухнята на заведението и наперено се захвана с приготовлението. Започна от десерта, като направи козунак Панетоне със заливка от смес за крем брюле. Продължи с приготвянето на брускети с няколко вида дип, маслини и прошуто, поднесени със салатата от пресни листенца. За основно си поръча от Франция френски петлета, които представляват мини пилета. Тях опече с кореноплодни зеленчуци. И за топло предястие направи гриловани тиквички с халуми и доматено конкасе.

Вечерята започна със заговор още в лимузината, където черешковците изразиха негодуванието си от факта, че Киро говори прекалено малко и въздържа емоциите си. Затова решиха да вдигат чести наздравици и постоянно да му доливат, с идеята да го напият и да се отпусне. В шеги и закачки обаче те закъсняха, а той беше започнал вече с пиенето, чакайки ги зад статуята на римски патриций. След това не се въздържа да започне вечерята с остра критика за закъснението.

Все пак нещата потръгнаха. Студеният ордьовър бе много вкусен, а топлото предястие - възхитително. Основното впечатли гостите, защото никой не бе опитвал френско петле, пък и се оказа, че месото е станало крехко и апетитно. Десертът също се прослави с добро, въпреки че преяждането се получаваше на ниво и  малцина успяха да се справят докрай и със сладкиша. Ако искате да видите уникално красивия начин, по който Киро аранжиа блюдата, за да нахрани и очите на гостите си - гледайте в тази част.

А на финала идва изненадата - забавна игра на актьори, в която гостите трябва да се превъплатят в различни идеи на домакина. Много смях и незабравими моменти носи този сюрприз.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта