Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 29, част 4



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 29, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2294

Оценките на Елена Карабойчева в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Елена Карабойчева

Излъчен на 06.07.2018

Четвърта част

Домакинството на Ели Карабойчева стартира зашеметяващо, след като дизайнерката посрещна гостите в семейната къща в Пазарджик и поднесе традициони храни за нейния род. Хапнаха се постни сармички, домашна питка, салата магданозлийка, разядка с извара, агнешко в гювеч с гарнитура от ориз с манатарки. Всички разбрахме коя е Елена Карабойчева в личен и професионален план. Сега идва ред за изненадата.

Ели извежда гостите, за да им покаже чешмата, която родителите ѝ са изградили и подарили на града, а вън чакат децата от ансамбъл Чудесия. И се завихря истинска фолклорна чудесия, която просълзява черешковците. Трогнати от сърце се връщат на масата, за да опитат еклерите на мама. А след това получават и още подаръци - покана за новопостроения хотел на Елена в с. Лозен, където да се съберат, за да се почерпят за приятелството си без камери и без задръжки.

След торгателния разказ за инициативата за подпомагане на онкоболни деца в ИСУЛ, подета от домакинята, идва ред на оценките. Но не само за вечерта, а за цялата седмица. И Шеф Иван Манчев сяда на трапезата, за да обяви победителя. Какви критики и хвалби отправя и кой грабва плакета - гледайте сега.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта