Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 21, част 1



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 21, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2109

Ники Станоев пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Николай Станоев

Излъчен на 26.06.2018

Първа част

Тази седмица ще се спукаме от ядене, ще се скъсаме от смях и ще се разплачем от щастие. Програмата включва: жената, която не може без публика, но и публиката не може без нея - актрисата Силвия Петкова; надеждата за българската музика - младата певица Нора Караиванова; човекът, който доскоро натискаше клавишите на Д2 - музикантът Краси Тодоров; човекът, който може да разсмее и тухлена стена - актьорът Ники Станоев и красивата страна на спорта - водещата на спортните новини Вили Асенова. А изпълненията отново ще следи критик No 1 на републиката - Шеф Иван Манчев.

Усмивките се качват на лицата, защото домакин днес е комикът Николай Станоев. Започва се - комедийно пазаруване на зеленчуци, комедийно представяне на сериозния живот и комедийно нанасяне в чужд апартамент. ма то за малко... Ники залага много на телешкото месо, защото планира да направи бургери. Затова към мляната мръвка се добавя и смляна лой. В торбата има авокадо и череши, с което приемаме, че сме готови с пазара, разсмяли сме всички на него и сме фалирали от високите цени.

Представяме строгата помощница и мила любов в живота - Наталия, а след това дразним Шеф Манчев. Какво друго освен авокадо да е в основата на първата рецепта - таратор с авокадо и филирано мляко. Смях... но това е истина.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта