Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 12, част 4



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 12, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1530

Оценките на Бобо в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Борислав Димитров - Бобо

Излъчен на 13.06.2018

Четвърта част

От началото видяхме, че Бобо е изключително добър готвач с особен респект и неприкрита жалост към храните с животински произход. Научихме как се готвят питателни основни и вкусни десерти. После посрещнахме гостите в дома на приятел, където всичко бе идеално за създаването на уютна атмосфера.

Последваха ред вкусотии, лични разговори за любовта и еротичната искра, залози какво може да е месото в основното и внезапно избухване на домакина, че не може да вземе думата от гостите си. Напрежението се потуши толкова бързо, колкото и се появи, а вкусната салата с печено патешко и предястието с крем супа от боб с чоризо плениха небцата.

Сега разбираме и каква е загадъчната мръвка в основото, а след като всички изпразват чинии, идва ред и на неустоимия десерт - домашно направен шоколадов мус с топинг от карамелизирани ядки. И на пълни стомаси се изнасяме в съседната стая, където ни очаква изненадата - Филип от цирк Люлин. Над чия глава хвърчат ножове и колко се нажежава обстановката от адреналин - гледайте в тази част. В нея ще разберете и колко точки получи Бобо за страхотната си вечеря.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта