Регистрация

Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 1



Черешката на тортата, сезон 10, епизод 22, част 1
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 5420

Продуцентът Люси Иларионов готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Люси Иларионов

Първа част

Излъчен на 13.02.2018

Тази седмица в Черешката ни чака невиждано гостоприемство, невиждано любезни гости, невиждани изненади, невиждани скандали и невиждани оценки. Тази седмица крилце или кълка сервират: най-прясната Мис Плеймейт Нора Недкова; човекът, който владее по-добре езика на тялото, отколкото българския език - Алфредо Торес; последната модна тенденция, стилистът и гримьор на звездите - Валентин Кулагин; човекът, който се радва, че вече е "слаб" режисьор - Люси Иларионов и актрисата, която мина по червения килим, но не в Нови Хан, а в Кан - Борислава Стратиева. А и тази седмица сармите на звездите ще свива Шеф Иван Манчев.

След невижданите скандали и изцепки от изминалата вечер, днешният домакин - певецът, танцьор, режисьор и продуцент Люси Иларионов е скептично настроен, че ще успее да запази дорбрия тон на трапезата. Все пак се надява с много старание да смекчи отношенията между звездите. Първата част от инициативата му се състои в заменяне на алкохола с лимонада. Взима 1 бутилка вино и много прясно изцедена лимонада, за да не позволи пиянските прояви от домакинството на Алфредо Торес.

Разбираме, че Люси ще готви под американски флаг или иначе казано - американска храна. Ще започне със студено предястие от плато сирена и колбаси. Ще сервира печена царевица на клечка, а за основно се спира на бургери, като за Борислава залага на риба, защото актрисата не яде месо.

След това набързо ни показва своето студио, в което работи и където планира да посрещне гостите си с храна, която не изисква много готвене. Как се справя Люси в кухнята - гледайте в част 2.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта