Регистрация

Торта Шарени спомени със сметана, маскарпоне и кондензирано мляко

Торта Шарени спомени със сметана, маскарпоне и кондензирано мляко
  |   Порции   |   Видяна: 1998

Торта Червено кадифе с шарена украса от крем сирене и домашни близалки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Сладкарска работилница Sweet Dreams представя луксозна торта със закачлива украса, чиято визия допада на претенциозния вкус на тийнейджъри и забавното настроение на вече пораснали деца. Под иначе закачливата многоцветна обвивка от масло, крем сирене и кондензирано мляко се крият модерни ръчно направени блатове червено кадифе. А между тях се гуши крем от маскарпоне и сметана, фино подсладен с пудра захар.

И за да има за празнуващите хрупкава концентрирана сладост, черешката на тортата се заменя от близалки – за всеки по една. А те са ръчно направени от домашен карамел – хрупкави, сладки и топящи се в устата.

Сладкарска работилница Sweet Dreams работи без заготовки и използва само най-добрите продукти – италианско маскарпоне и 100% млечна сметана, за да гарантира високото качество на своите шедьоври. А визията на всеки сладкиш се прави по поръчка, за да изберете най-достойния за себе си или своите близки празничен десерт.

Ако искате да поднесете радост на празника, можете да се свържете със Sweet Dreams на фейсбук https://www.facebook.com/slmechti/

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта