Регистрация

Телешко по италиански

Телешко по италиански
Лесно   |   Порции 8   |   Видяна: 4505

Телешки бут с пеперони.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2,2 кг месо от горната част на бут
  • 1 пакет микс за италиански салатен дресинг
  • 1 буркан пеперони
  • 1 шише телешки бульон
  • кашкавал

Начин на приготвяне:

1. Разбъркайте всички необходими продукти в ел. тенджера за бавно готвене и гответе докато телешкото започне да се отделя от костта.

2. Поднесете навито на руло с настърган кашкавал.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта