Регистрация

Сушена аншоа в пикантна панировка

Сушена аншоа в пикантна панировка
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2361

Панирани пържени рибки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1/3 ч.ч. захар
  • 1/3 ч.ч. оцет
  • 1 ч.л. червен лют сос
  • 1/2 ч.л. сол
  • 1 пакетче (250 г) сушена аншоа
  • 2 ч.ч. брашно
  • 1/2 ч.ч. олио за пържене, слънчогледово или соево

Начин на приготвяне:

1. Смесете захарта, оцета, лютия сос и солта в малка купа.

2. Прибавете аншоата и покрийте много добре. Добавете и брашното.

3. Изпържете на умерен огън до златисто-кафяво и до хрупкавост, като се опитвате рибките да останат отделно една от друга.

4. Отцедете върху хартия от излишната мазнина.

5. Поднесете със сос от оцет, сол и пипер.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта