Регистрация

Рулца от сьомга с рикота и маслини

Рулца от сьомга с рикота и маслини
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1851

Ордьовър от рибни рулца с плънка от сирене и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 100 г рикота
  • 100 г филе от сьомга на тънки слайсове
  • 20 маслини без костилки
  • няколко стръка пресен лук
  • 2 с.л. зехтин
  • сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Настнете лука, а маслините нарежете на четвъртинки.

2. Смесете рикотата с наситнените лук и маслини и добавете сол, пипер и зехтина. Бъркайте до получаването на гладка смес.

3. Нежно отделете рибните филета едно от друго и увивайте в тях сиренената плънка. Накрая фиксирайте с парти клечка или клечка за зъби.

4. Подредете в плато и украсете с пресни зеленчуци - чери домати са страхотна идея.

5. Съхранявайте в хладилник до поднасянето.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта