Регистрация

Пържени пилешки кюфтета с кашкавал



Пържени пилешки кюфтета с кашкавал
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1823

Пилешки хапки с хрупкава коричка и кашкавалена плънка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Пилешките кюфтета традиционно са сухи и не особено сочни топчици от месо, които хората пренебрегват заради по-вкусните варианти с комбинация от мляно телешко и свинско месо. Има как обаче да си направите апетитни хапки от пилешка кайма, които да са изкусителни. Каналът Tasty дава идея за пилешки кюфтета, в средата на които се скрива парче кашкавал или друг вид любимо жълто сирене, а обвивката е хрупкава комбинация от брашно, галета и яйце.

Пърженето на маслена баня е по-нездравословно от печенето на кюфтетата, но само така месните топчета се напояват с мазнинка, стават профирни, а златната им обвивка провокира да бъдат изядени. Ако искате да видите как точно се правят тези страхотни пилешки мезенца - гледайте прикаченото кратко видео. Ако ви интересуват точните продукти - кликнете ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта