Регистрация

Пуешко с бамбук и гъби по китайски



Пуешко с бамбук и гъби по китайски
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 5019

Чоп сю с пуешко филе, зелен фасул, гъби шийтаке, броколи и бамбук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Азиатско ястие със запържено месо в зеленчуци, с типичните за Изтока добавки като бамбук и шийтаке. Ако искате да го побългарите, можете да използвате само обикновени печурки, да замните бамбука от консерва с консерва сварени бобени зърна, а соса от стриди с разтворен лют пипер в зехтин. Така ще докажем българо-китайската кулинарна връзка с едно домашно приготвено ястие. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта