Регистрация

Порк катсу - свински шницел

Порк катсу - свински шницел
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 5614

Панирано печено свинско. 

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 свински шницела
  • 2 разбити яйца
  • брашно
  • хлебни трохи
  • сол
  • олио (от гроздови семки)

Начин на приготвяне:

1. Начукайте свинските шницели с дървено чукче за месо (аз използвах гърба на плосък нож, свърши същата работа)

2. Овкусете от двете страни със сол.

3. Оваляйте в брашно, после потопете в яйчената смес.

4. Накрая оваляйте в хлебни трохи.

5. Загрейте олио в дълбок тиган докато стане горещо.

6. Бавно спуснете месото в плиото и пържете няколко минути, после обърнете.

6. Отцедете излишната мазнина върху кухненска кърпа преди да сервирате.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта