Регистрация

Печени свински ребърца по американски



Печени свински ребърца по американски
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1412

Свински ребра с горчица, мед и соев сос, поднесени с мешана гарнитура от гъби, картофи и царевица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Печените на фурна свински ребърца са спасение за всяка домакиня, която не обича да заробва часове в кухнята, но се ласкае да поднесе вкусна семейна вечеря, направена у дома. Наистина е много лесно да се сготвят свински ребра - доказва го и рецептата на Dazzle Spoon, показваща как точно се получават апетитните месца и с каква гарнитура можете да ги поднесете, ако искате вечерята да е шарена и пищна.

Ребрата се поставят в тава и се намазват с мед, после с горчица, а накрая се покават и със соев сос. Пекат се на 200 градуса за 40-тина минути, като 25 от тях можете да готвите под капак или загърнати във фолио, за да станат по-крехки. А за гарнитура можете да задушите бързи гъби в масло, да сервирате зеленчуци от консерва - като грах или царевица и да изпечете картофи с хрупкава коричка. Нарязаните картофи се изсипват в тава, овкусяват се със сол и червен пипер, поръсват се с галета и се пекат на фурна - може да ги пъхнете в печката докато се готвят и ребрата. Тогава дайте на ястието още 10 мин., защото температурата се разпределя между двете ястия. Гледайте как точно се прави във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта