Регистрация

Ловджийски пържоли с гъби



Ловджийски пържоли с гъби
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1969

Свински вртни пържоли с бекон и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Панирани свински пържоли по ловджийски с компания от гъби, кисели краставички, бекон, червено вино и подправки се готвят в Кухнята на Звездев. Това е традиционна рецепта за месо по ловджийски, което е една от емблематичните храни на България.

Първо пържолите се овкусяват с подправки и се овалват в брашно. Пържат се в силно сгорещено олио колкото да се запечатат. Вадят се от тигана и се заделят настрана, а на тяхно място идват гъбите. Следва бекон и кисели краставички на ленти, чесън, червено вино и връщане на месото в ястието. Всичко се оставя заедно на умерен огън за 15 минути, а после е готово за сервиране.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта