Регистрация

Крем супа от цвекло

Крем супа от цвекло
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3161

Зеленчукова супа с пилешки бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г цвекло, обелено и нарязано
  • 1/2 лук, нарязан на филийки
  • 2 скилидки чесън, счукан
  • 1 с.л. олио
  • 150 г картофи, обелени и нарязани
  • 750 мл пилешки бульон
  • задушен дайкон
  • морков

Начин на приготвяне:

1. Загрейте олиото и изпържете лука и чесъна.

2. Прибавете картофите и цвеклото и разбъркайте хубаво.

3. Сипете пилешкия бульон.

4. Варете 30 мин.

5. Когато цвеклото омекне, блендирайте супата.

6. Поднесете украсена с резен от задушения дайкон и възелче, направено от моркова.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта