Регистрация

Кошмари в кухнята в ресторант Триада в Плевен - част 2



Кошмари в кухнята в ресторант Триада в Плевен - част 2
  |   Порции   |   Видяна: 3476

Ресторант Триада в Плевен е с новото име Грил Бар.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 4

Излъчен на 21.03.2017

Част 2

Още преди да влезе в кухнята на ресторант Триада шеф Иван Манчев вече знае къде е основният проблем заведението, направено с мерак и поддържано с разбиране да не успява да покрие разходите си. Той казва грешката на глас: "В стремежа собствениците да съчетаят много неща, всъщност са ги объркали". Менюто е прекалено обширно и хаотично, в кухнята цари безпорядък, няма разделение на труда, а сервитьорът пък не е влизал и не е запознат с процеса на приготвяне на ястията. Дори не може да ги опише на клиентите. Многокомпонентното меню води и до затруднения в изпълнението, до забавяне на издаването на поръчката и до недоволни клиенти.

След козметичен ремонт и традиционното основно чистене на кухнята Манчев и приятели създават и новото меню на заведението, което вече се казва Грил Бар и забравя за пиците и печеното на фурна месо. Скарата се пали, намазва се с мас и започват да цвърчат меса за чудо и приказ. Ето и какво е менюто на презентацията:

1. Свежа салата с настъргани ябълки и цвекло, наситнено зеле, апетитен дресинг и щипка сусамово семе.

2. Разядка Лютика с домати, лук и още зеленчуци, пюрирана като мехлем за намазване на вкусните пърленки, запечени на барбекю.

3. Нова Дъска - огромно дървено плато с шашлик от пилешко, зеленчуци и сланина, малко кюфтенца встрани и сос Лютика, пържени картофки и още глезотийки.

4. Телешки ти боун или телешка пържола за ценители с гарнитура от задушено червено зеле, пържени домашни картофки и отново Лютика сос.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта