Регистрация

Картофена крем-супа

Картофена крем-супа
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3030

Традиционна супа с месо и картофи.     

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 малки картофа (нарязани на кубчета)
  • 1 консерва месо (нарязано на кубчета)
  • 1 ч. ч. мляко
  • 3 с. л. гранулиран пилешки бульон
  • 2 ч. ч. вода
  • 2 с. л. сол
  • магданоз
  • 1 ч. ч. чедар
  • 2 с. л. масло

Начин на приготвяне:

1. Сварете картофите със сол до омекване и отцедете 2 чаши вода.

2. Направете половината от сварените картофи на гладка смес с 2 ч вода от тази, в която са се варили.

3. В тиган запържете лука и маслото, добавете месото, картофената смес и картофените кубчета с 2 ч. ч. вода.

4. Гответе докато заври и добавете млякото, царевично нишесте, гранулирания пилешки бульон и магданоза.

5. Разбъркайте хубаво и накрая добавете сиренето.

 

Източник:www.opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта