Регистрация

Какво представлява най-скъпият тако в света



Какво представлява най-скъпият тако в света
  |   Порции   |   Видяна: 1721

Най-скъпият мексикански сандвич с телешко набира популярност.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Главният готвач Шеф Хуан Лисеро Алкара е създател на най-скъпия тако в света. В началото на март 2017-а година кулинарни издания по целия свят обявиха, че продаващия се за $ 25 000 мексикански сандвич си търси купувач, защото още не се е намерил паралията, който да се бръкне толкова дълбоко за хляб с плънка, пък била и тя от супер луксозни продукти. kulinarno.bg също прикани читателите си да опитат да се доберат до изисканото удоволствие, но никой не се похвали да се е насладил на вкусната храна.

Днес, само два месеца след пускането на изискания тако като оферт на заведението, над дузина клиени вече са опитали вкуса му. Хората си го купуват не за да се изглезят, а като акт на благотоворителност, след като Шеф Алкара обяви, че част от парите, спечелени от продажбата на такото се инвестират в местно сиропиталище.

Така вместо да бъде направен и забравен, този пикантен сандвич с телешко тепърва се радва на още заявки за направа. Ако искате да видите интервю със създателя на най-скъпия тако, гледайте прикаченото видео. Ако искате да прочетете цялата история на сътворяването на сандвича и да разберете какво точно има в нехо - КЛИКНЕТЕ ТУК!

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта