Регистрация

Индийска семейна драма води до истински Кошмари в кухнята и живота - част 1



Индийска семейна драма води до истински Кошмари в кухнята и живота - част 1
Лесно   |   Порции   |   Видяна: 4573

Сприхавият нрав на Капка Кумар руши мотивацията за работа в ресторант Рангила.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята

Сезон 1

Епизод 4

Част 1

     Когато отваря вратите на индийския ресторант Рангила, намиращ се на кръговото на Сточна Гара в София, шеф Иван Манчев не подозира от какво естество може да е проблемът на ексцентричното заведение. Вместо на кухненски кошмар, виртуозният кулинар се натъква на боливудска драма, която заглушава с крясъци както всякакъв вид нормални човешки взаимоотношения между работещите в ресторанта, така и опитите на клиентите да си поговорят.

В кухнята за разлика от предишните епизоди, днес попадаме на чистота и висока хигиена, каквато никой не е очаквал да завари на подобно място. Разбираме, че сам г-н Кумар - сръчен индиец, поддържа тази изумителна подреденост при все факта, че е единствения готвач в заведението, както и съсобственик. С дръзки и отмерени движения той умее да се грижи за ресторанта, но...

... Често бива нахокан от съпругата си - Капка Кумар, която го обижда и дори му посяга, смятайки, че тя е свежия живот и силната ръка на Рангила. Неумението на жената да сдържа истерията си обаче се оказва пагубно, защото ресторантът е семеен, а в семейството отсъства всякакъв вид разбирателство. Наред със съпруга и трите си дъщери Капка не пропуска да обвини всички за краха на мястото, в което според нейните думи е вложила живота си. Заглушена от собствените си крясъци обаче жената не може да види, че главният проблем не е в околните, а в самата нея.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта