Регистрация

Заек по горски в сметанов сос



Заек по горски в сметанов сос
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1819

Заешко с гъби във винен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.09.2015

 

Заешкото месо е бедно на мазнини и богато на белтъчини, затова е прието, че е едно от полезните животински меса, но вкусът му не е по нрава на всеки. Все пак месоядните люде няма как да не оценят крехката мръвка, вряла и кипяла в сос от бяло вино и животинска сметана и поела деликатните сокове и мирис на пресни печурки, ароматизирани с мащерка. Това представлява накратко тази рецепта за заек по горски. А ако искате да сте майстор на ястието и да го разсипете по чинии за семейството си - вижте как се приготвя.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта