Регистрация

Дюнер за обяд от лаваш с месо и зеленчуци

Дюнер за обяд от лаваш с месо и зеленчуци
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4262

Домашен пилешки дюнер, който се приготвя изключително бързо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама пилешко филе или колбас по избор
  • 1 лаваш или голяма арабска питка
  • 1-2 скилидки чесън
  • 100 грама зеле (по-добре става с китайско)
  • други зеленчуци по избор
  • сос по желание - майонеза, горчица, кетчуп, барбекю, чили

Начин на приготвяне:

1. Нарежете на ленти месото и го пекнете на сух тиган за няколко минути колкото да хване коричка по крайщата.

2. Смачкайте чесъна и го сипете в тигана при месото. Разбъркайте, за да се овкуси.

3. Нарежете зелето и други зеленчуци по желание на тънки лентички.

4. Намажете арабската питка или лаваша със сос по желание и сложете в диаметрална линия в средата месото, а след това и зеленчуците. Завийте на руло.

5. Хапнете набързо и с вече утолен глад сте готови за действие.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта