Регистрация

Домашни маслени кроасани по български



Домашни маслени кроасани по български
Средно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 4347

Кроасани на фурна с масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

         Влезте в кухнята с Йоана, за да ви покаже как се приготвят домашни кроасани със собственоръчно омесено от вас тесто. Изисканите френски кифли се побългаряват, стват меки, а тестото е хрупкаво, пухкаво и въздушно. Опитайте!

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта