Регистрация

Детски шарени бонбони от бисквити



Детски шарени бонбони от бисквити
Средно   |   Порции 35 бонбона   |   Видяна: 1711

Домашни бонбони от бисквити с масло и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Децата обичат бонбони, но в купените сладкиши има толкова много вредни съставки, че спират разумния родител да зарадва мъничето си. Влогърката Диди показва в своя канал didiskitchen как за по-малко от час можете да си направите страхотни домашни бонбони, радост за детето, пък и за възрастните. Ако искате съвсем да заложите на домашна храна, можете предварително да омесите любимите си бисквити, защото тези бонбони са на бисквитена основа.

Бисквитите се смилат на брашно с блендер или се натрошават в плик. Маслото се разтапя на водна баня. По желание можете да натрошите на ситно или да смелите ядки. След това в купа се смесва бисквитеният прах с пудра захар, ядките, есенция ванилия, ром или кафе по избор и разтопеното масло. Получената смес трябва да е лепкава. Ако е прекалено суха, можете да добавите още разтопено масло или малко мляко.

С ръце от сместа се оформят бонбони, които се овалват в декорация по избор - шарени пръчици, натрошени ядки, кокосови стърготини, люспи шоколад. Редят се в поднс и са готови за сервиране. Добре е да ги държите в хладилник. А точните продукти и стъпки на приготвяне - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта