Регистрация

Боб с бекон и горчица

Боб с бекон и горчица
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3595

Свинско с боб и лют сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 големи консерви свинско с боб
  • 1 средна глава жълт лук, нарязана на кубчета
  • 3 с.л. сос "Уорчестър"
  • пикантна горчица
  • 1 ч.ч. кетчуп
  • 1/2 опаковка бекон
  • 3/4 ч.ч. кафява захар
  • 2 скилидки счукан чесън
  • 1 ч.л. сос табаско
  • 1 ч.л.  сол за овкусяване

Начин на приготвяне:

1. Първо, сгответе бекона. Когато е полу-готов, прибавете нарязания лук.

2. Щом беконът стане хрупкав, а лукът омекне, прибавете чесъна и продължете да готвите докато чесънът покафенее леко.

3. Отцедете и добавете боба.

4. Разбъркайте и добавете останалите продукти.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта