Регистрация

Бисквитени паяци за Хелоуин



Бисквитени паяци за Хелоуин
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1363

Сладки паячета от бисквити с масло и какао за Хелоуин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Празникът на Вси Светии чука на вратата, а с него ще похлопат и компании от пакостливи дечица, очакващи да им дадете по сладкиш, за да не ви спретнат досаден номер. За съжаление Хелоуин се пада в средата на седмицата и множество домакини няма да имат време да изкусуряват детайлно сладкишите за своите или кварталните деца. Затова лесните идеи са добре дошли. А това предложение е бързо, лесно и с малко продукти, от които се получават страхотни домашни паячета за Хелоуин. Фактът, че ги проготвят двете невръстни авторки на рецептата сочи, че дори и неоправните домакини ще се справят с предизвикателството.

Бисквитите се натрошават в купа, смесват се с пудра захар, какао и размекнато масло. По желание можете да добавите канела, ванилия, есенция ром или лъжичка инстантно кафе към сместа. Маслото можете да оставите на стайна температура за един час, ако не желаете да ползвате микровълновата фурна. Накрая замесвате твърдо маслено тесто от продуктите и след това от него оформяте топчета, които да бъдат телата на вашите паячета. Към тях от солети или от същото тесто се оформят и закачат крачетата. Малко очички по желание и бисквитите са готови. Дръжте ги в хладилник, ако искате да са по твърди и да се разпадат по-трудно.

А след това децата предлагат и начини за маскиране за Хелоуин. Към рецептата можете да видите и тях. Похвално е колко са оправни днешните мъници.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 15 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта