Регистрация

Азиатски палачинки с решетка



Азиатски палачинки с решетка
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1600

Мрежести палачинки с големи дупки, които задържат много сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Едни различни солени палачинки, които дават идеалната идея как да си направите закуска от ароматно тестено изделие, което да топнете в нежен сос по ваш избор. Хрумката на Tasty, на която ще се насладите във видеото, е страхотен начин да прилъжете децата си да ядат домашна храна. Защото всяко мъниче ще се заплени по красивата мрежеста плетка.

В оригиналната рецепта за овкусяване на тестото се използва куркума, която го боядисва и в типичния наситеножълт цвят. Но ако планирате да поднесете палачинките с мармалад или да ги направите за детето си, по-добре не търсете ефекта с цвета, а заложете на сладостта с добавката на пудра захар. Ако сложите кристална, рискувате да не се разтвори добре и тестото да не успее да потече гладко от всички дупки.

Останалото е лесно - дупчите капачката на бутилката и оформяте в сгорещения тиган. А сосът, с който ще поднесете, може да бъде солен, сладък, пикантен или каквото харесвате. Бъдете убедени, че порестата текстура зъдържа мнооого сос. Ако искате да видите точните съставки и пропорции на продуктите - КЛИКНЕТЕ ТУК. Как точно се правят палачинките, ще научите от видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта