Регистрация

Sweet Dreams сладкиши хармонират с индивидуалния характер на дамата

02 Mar 2021   /   nina123   /   Видяна: 1321
Sweet Dreams сладкиши хармонират с индивидуалния характер на дамата

Зарадвайте любимата жена с ръчно направен десерт за Осми март! Сладки мечти помага да изберете най-подходящия сладкиш за специалната жена.

 

8-ми март е празникът, на който всяка жена и майка трябва да се почувства особено ценена, обичана, уважавана и специална. Дори и милите чувства да се изразяват всеки ден в рамките на семейството, колегиалната среда и приятелската компания, това не е оправдание да не изглезите любимите си представителки на нежния пол в най-женския миг от годината.

 

Избор на подходящия сладкиш за Деня на жената. Наред с егото, гордостта и любовта, на Осми март трябва да се обърне внимание и на небцето. Не е лесно обаче да се спрете на най-точния за празника десерт. Тук на помощ се явява сладкарска работилница Сладки мечти, покорявайки с правилния сладкиш за всяка дама. Видът и съставът зависят както от характера на жената, вкусовите ѝ предпочитания, така и отношенията, които имате с нея. Затова сладкарски познания, майсторски украси и психология се съчетават във взимането на решение. Sweet Dreams могат да изработят за вас бленуваната торта, паста, бисквити, къпкейкове, мини сладкиши, като ги оформят по най-правилния за човека до вас начин, вградят в тях личното ви послание и използват любимите продукти и вкусове за направата на десерта. Ето как да се насочите към най-точния десерт, превръщайки го в лично попадение и радост за скъпа девойка.

 

Торта за деня на женатаМеденки за Деня на женатаПодарък за 8-ми март за любимата жена. Тук ръководещи са романтиката, любовта и страстта. Изберете за човека до вас, осмислящ дните ви, сладкиш, който да докосне сърцето, да изкрещи „Обичам те“, да докаже значимостта и стойността на отношенията и споделените мигове. Не само сладостта, но и формата и украсата са ключови в избора на правилния десерт. Sweet Dreams предлага торти и меденки с флорални мотиви, изображения с женственост и красота, надписи с лични емоции, декорации с плодове и много страст от червените нюанси. Харесайте точната за вас визия или поръчайте реализиране на идеята си на GSM: 088 836 1184 или на фейсбук страницата на сладкарската работилница.

 

Торта сърце за любимата жена от Sweet DreamsРомантична еклерова торта Сладки мечтиПодходяща торта според характера. Някои жени са дръзки и чувствени. Според психологията на храните те биха се спрели на силни вкусове и натрапчива сладост. Особено ако знаете, че половинката ви харесва шоколад, можете да изберете торта с комбинация от шоколад и кафе или пък да се спрете на сладкиш с приятната карамелена сладост на кондензираното мляко. Ако жената, за която купувате десерт, е романтична натура или пък мечтателник, замислете се за предложенията с крема сирене, маскарпоне, сметана и ванилия. Еклеровите торти, парфетата и предложенията с бял шоколад и млечен крем са идеални. Сладки мечти изработва и десерти по поръчка, които са веган, здравословни и направени от сурови ядки и плодове. Така можете да угодите на вкуса на дамите, които прекарват свободното си време в тренировки, не си позволяват десерти заради диета или просто водят природосъобразен начин на живот.

 

Подарък за дъщеря за осми мартSweet Dreams сладкиш за майкатаПодарък за Осми март за майки и дъщери. Несъмнено сред най-важните жени в живота са майките и потомките, но сладкишите за тях не бива да излъчват натрапчива страст. Израз на чистата обич към важната жена може да бъде индивидуално направената бисквита с мед, масло и канела, красивите къпкейкове Червено кадифе с кокетна шапчица от разноцветно крема сирене или пък елегантна паста с плодове и сметана. Отново - наблегнете на шоколадовите изкушения и силната сладост за активните и темпераментни хора и заложете на сметанови и млечни основи за романтичните и творчески натури, съветват от Sweet Dreams.

 

Каквото и да изберете, за да зарадвате ценните нежни същества в живота си, Сладки мечти ще ви помогне да подарите идеалния десерт за Деня на жената.

Sweet dreams десерт с малиниSweet Dreams торта осми март

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лилава торта от Сладки мечти

Торта с букет за деня на жената

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сладки мечти за десерти с пош и кой е практичният домашен пош

Кой пош е най-подходящ за домашна употреба и какви сладкиши се правят с пош?   виж още »

Модерни Sweet Dreams торти с украса от физалис

Шоколадови блатове с Бейлис и нежен крем от портокали се крият под шоколадов ганаш с физалис декорация.   виж още »

Цветя и пролетно настроение разцъфтяват в сладкишите на Sweet Dreams

Бутиковите десерти на Сладки мечти приветстват пролетта с шарена визия, неповторим вкус и флорални мотиви.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта