Регистрация

Майтапи с мъжкото бирено коремче

29 Nov 2017   /   nina123   /   Видяна: 3185
Майтапи с мъжкото бирено коремче

Пет фази на отпускане на шкембе при мъже.

Несъмнено с годините телата на мнозина се превръщат във фигури, върху които се изписват натрупаните лета, погълнатите калории, обездвижването и нездравословния начин на живот. Кой с коремче, кой с паласки, кой с целулит или увиснала кожа – почти всеки може да посочи новите си кусури, придобити и развити само за последните няколко години. Но на тази тема не бива да гледаме само от грозната страна, доказват авторите на v-box7 канала ЗАЩО. Момчетата решават да разкрият смешната страна на непривлекателния деликатен въпрос в темата си „Защо мъжете пускат шкембета“.

Шкембето е като да имаш деца – смяташ, че си млад за това, докато не ти се случи. А после става част от теб за цял живот – шегува се водещият, изразявайки в твърдението си и доза истинност. Обяснението е просто – погълнатите мазнини при мъжете и жените се лепят генетично в различни части на тялото. При силния пол най-уязвимо е коремчето. В комбинация с липсата на спортна активност и нежеланието за спазване на диета, комбинирана с тренировка, то нараства докато се превърне в грандиозно шкембе.

За да не страдат мъжете на старини, трябва доста да се грижат за корема си още докато са млади. При първите признаци на надебеляване в тази деликатна област, човек трябва да промени начина си на хранене и спортна активност, за да успее да се спаси от „надвисващата“ маса под ребрата. А какво се случва, ако не го направи – това обясняват авторите на ЗАЩО в пет стъпки, наречени 5 фази на развитие на мъжкото шкембе. Ето ги и тях, като разбира се, не ги приемайте особено на сериозно:

Фаза 1: Вече си разкопчавате панталона не само след хранене, но и преди ядене. Въобще – разкопчавате го всеки път щом седнете.

Фаза 2: Навеждате се да си завържете обувките, но вместо това ги лъсвате с пъп.

Фаза 3: Контрольорът в градския транспорт ви обяснява, че трябва да вземете още един билет и за корема си.

Фаза 4: Когато се обръщате рязко, раздавате шкембе шамари.

Фаза 5: Това е примирението. Кръщавате гордо шкембето си Борис и тайно си го мерите с другите в мъжката тоалетна.

А ето и рецепти за уникални бирени мезета, с които да зарадвате Борисчо и да го отгледате качествено!

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта