Регистрация

Черешката на тортата събира звезди от сцената от 17.06 до 21.06

17 Jun 2019   /   nina123   /   Видяна: 1974
Черешката на тортата събира звезди от сцената от 17.06 до 21.06

Актьорите Николай Ишков, Лорина Камбурова и Зафир Раджаб ще мерят кулинарни умения срещу певиците Ева Пармакова и Йоана Захариева – Йоко.

 

Звезди без сценична треска ще доказват уменията си в кухнята и ще представят поведението си на трапезата в тази седмица на Черешката. Кавги ще липсват, но пък за сметка на това доброто настроение и смехът ще са преобладаващи в отношенията между отделните домакини, обещават от NOVA. Ще се похапват мръвки, ще има и по-здравословни ястия, но вкусът ще е главният търсен ефект от готвенето.

 

В понеделник вечер дебютен домакин ще е актьорът Николай Ишков. В кухнята ще има помощници, а сбирката ще е извън дома, но това далеч няма да попречи на артиста да разкрие своята душевност и характер. Зеленчуци, морски дарове и мръвки са заложени в концепцията за вкусните ястия. А изненадата ще разкрие майсторството и таланта на Ишков.

 

Във вторник здравословно започваме с Йоана Захариева. Ала зеленчуковият старт и хлябът на Д-р Емилова постепенно ще останат на заден план, изместени от апетитни ребърца и пищна торта. Зрителите ще имат шанса да се разходят из личното пространство на скандалната певица.

 

Младата Ева Пармакова ще гастролира в средата на седмицата. Нейното меню е своеобразно кулинарно околосветско пътешествие, в което главни спирки са Южна Америка, Южна Африка и Далечния Изток. Домакинята ще се постарае да пренесе в чинии кухни от различни райони, като заложи на подправки. Дори ще прекали с някои от тях.

 

В четвъртък Лорина Камбурова сервира странности. Домакинята ще се отдаде на висш кулинарен пилотаж в направата на нетрадиционна храна. Макар и с помощник, тя ще разкрие невиждания си готварски талант и ще изненада гостите с нетипични блюда, сготвени с много разбиране и техника. Авторската изненада ще предизвика усмивки и възхищение.

 

В петък младият актьорски гларус Зафир Раджаб ще изуми с готвенето си. Неподозираният кулинарен талант на варненеца ще се разкрие чрез хитрите идеи в менюто. Народните вкусове ще се съчетаят майсторски с арабски хранителни традиции. С предястията ще се преяжда, с основното ще се отпуска, а десертът ще бъде съпроводен от изненада, докосваща сърцето на всеки.

 

Кой участник грабва вашите симпатии още преди началото на кулинарната надпревара – споделете в коментарите или на нашата фейсбук страница!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Плеймейтка, актьор, писателка и акробат тази седмица (24-28 юни 2019) в Черешката

Черешката събира разнородна компания с обща цял – вкусната храна.   виж още »

Финалисти от Hell's Kitchen се състезават в Черешката на тортата

Доказани готвачи от Кухнята на Ада ще мерят сили в провокативния готварски формат Черешката на тортата.   виж още »

Седмица на страшни изпитания в Черешката на тортата

Заговор срещу Мариана Попова, пожар при Явор Гигов и  сурово шкембе от Наско ще предизвикат смях и сълзи  виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта