Регистрация

Хумористични начини на готвене според зодията

06 Jun 2019   /   nina123   /   Видяна: 1969
Хумористични начини на готвене според зодията

Ракът се чуди къде му е кухнята, скорпионът се снима със сготвеното от другте, а водолеят има специална песен, която трябва да пусне на всяко ястие.

 

От мерки за сигурност в отношенията или просто като забавление, хората често залепят етикети за характера според зодията. Водолеите били вятърничави, близнаците – двойнствени, отровата на скорпиона е подмолна и силна, с телец на глава не се излиза... Как обаче се връзват тези техни описания на поведението в кухнята, споделя списание „Обекти“, разкривайки по хумористичен начин държането на всяка зодия по време на готвене.

 

Овен – колкото пъти и да опитва да сготви едно ястие, никога няма да позволи съвет от приятел или пък да погледне рецептата. Все пак мрази да прави каквото другите му казват.

 

Телец – след закупуването на луксозна посуда и обзавеждането на елегантен хол, телецът не намира нужда сготви каквото и да е. Нали седенето на масата при тези красиви вилици и чинии носи усещане за лукс.

 

Близнаци – Интересува се от модерни техники на готвене, комбинации на продукти и чете много за кулинарните тенденции. Накрая си маже филия и доволно си похапва.

 

Рак – Кухня ли? Къде се намираше това? Ако храната не се сервира пред него, просто забравя, че тя съществува.

 

Лъв – Люто, люто и пак люто. Лютите чушки са уникална подправка за картофи, ориз, месо, шоколад, сладолед...

 

Дева – Разсейва се по време на готвене заради прашинка върху плота, петънце на хладилника, забравена люспичка от домат. Ако пръсне от тигана на пода – това е бедствие.

 

Везни – На везната ѝ се яде пица... или пък торта. Но вместо това ще си намаже една филия с лютеница и една с шоколад – пак е същото, но се готви по-лесно.

 

Скорпион – Готвене ли? Не-е-е-е! Ако някой е сготвил нещо вкусничко, то задължително трябва да е и красиво. Тогава скорпионът първо се снима с храната, публикува снимката в социалните мрежи и докато я хапва, брои лайкове вместо да се наслаждава на апетитността.

 

Стрелец – опасно е да влезете в неговата кухня. Там е тотален господар и не позволява моткането на „простолюдие“ около себе си докато твори. Готвенето е за майстори, кулинарията е за стрелците... мисли си той.

 

Козирог – Стои в кухнята и дава акъл на останалите как да готвят. Предупреждение – да чете по-нагоре и да внимава с някои зодии.

 

Водолей – Всяко ястие може да се получи вкусно, ако се сготви с подходящата за случая музика.

 

Риби – Готвенето започва с наливане на чаша вино, после продължава с пиене на вино... а на финала рибата пита „абе.., аз какво бях влязъл в кухнята“.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Перфектната закуска според всяка зодия

Кои зодии копнеят за вкусно и здравословно първо ястия и кои бленуват да закусят все едно се хранят за последен път?   виж още »

Подходящият плод според зодията

Кой плод помага на всяка зодия за добро настроение и здраве. виж още »

С какви храни е склонна да преяжда всяка зодия

Водолеят е рекордьор по унищожаване на сандвичи, близнакът разваля фигура с пържени картофки. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта