Регистрация

С какви храни е склонна да преяжда всяка зодия

28 Jan 2017   /   nina123   /   Видяна: 3802
С какви храни е склонна да преяжда всяка зодия

Водолеят е рекордьор по унищожаване на сандвичи, близнакът разваля фигура с пържени картофки.

Все още няма категорични научни доказателства, че всяка зодия си има точно определен тип храна, на която набляга. Факт е обаче, че лесно могат да бъдат наблюдавани тенденции във връзката между знака под който сме родени и кулинарните предпочитания. Същото важи и за гастрономическите пороци.

В началото на януари 2017-а година сайтът foodpanda.com публикува множество статистики за търсенията на хората през изминалите дванадесет месеца. Вече ви запознахме с обсъжданията за МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В ХРАНЕНЕТО ПРЕЗ 2017-А. Сега е ред да се спрем на черната страна, а именно С КАКВИ ХРАНИ БЕ СКЛОННА ДА ПРЕЯЖДА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ 2016-А ГОДИНА. Данните на пандата са комбинирани от два източника. От една страна под внимание се взимат резултатите от проведена анкета на сайта. От друга се прави паралел между зодията на регистрираните лица и най-честите поръчки на храна, които те са правили. Така с вода от два кладенеца, вече имаме по-точна информация за най-предпочитаното меню според зодията. Вие можете да използвате информацията, за да разберете с какво да изкушите важен гост или какъв тип заведение и меню да предпочетете, ако искате да изведете приятел, партньор или колега на изненадваща вечеря. Ето и кой какво си хапна в големи дози през 2016-а:

Овните са ненаситни щом става въпрос за пица и паста. Оказва се, че тях ги привлича улична италианска кухня. Склонни са да нарекат дори пицата на парче празнична вечеря – стига само парчетата да са повече от едно.

Телците имат влечение към сладко и определен афинитет към шоколадови торти. Браунитата и торта Гараш са сред най-честите им предпочитания, които ги карат да забравят за диетата.

Близнаците често прекаляват с пържените картофки и чипсовете. Ако им дадете кофа с чипс или препълнена чиния с френч фрайз, само можете да им отворите една биричка, за да ги накарате да изпитат гастрономичен оргазъм.

Раците са истински чревоугодници щом заговорим за червено печено месо. Очите им стават на понички щом чуят за барбекю. Свинските пържолки на скара, телешките шницели и пържолите от бутче, особено ако са овкусени с адекватни подправки и барбекю сос, са неустоимото предизвикателство за езика им.

Лъвовете са способни да похарчат голямо състояние, за да се насладят на висококачествена морска храна. Те са от малкото зодии, които след поръчка на любимата храна не съжаляват за количеството на приетите калории и ниското качество на продуктите, а по-скоро за сметката, която са платили, за да се поглезят. Ако сте решили да почерпите лъв – вземете царска сума в себе си.

Девите поглъщат повече зеленина от една крава – шегуват се редактори в сайта. Те могат да вечерят с 3-4 големи салати, като нито ще се сетят за мръвка, нито за хляб. Колкото повече видове пресни зеленчуци има в една салата, толкова по-високо се оценява тя. Е – и количеството е фактор, но с такова преяждане човек няма да надебелее особено.

Везните обичат да пълнят блюдата си със спагети и макрони. Каквато и паста да попадне в чинията им, те ще се зарадват като малко дете на голям бонбон. Въпреки всичко са склонни да оценят висококачествените продукти, но тотално отхвърлят малките порцийки.

Козирозите се оказват огромни ценители на суши и рибни деликатеси. Силните вкусве и аромати на екзотично приготвената риба радват истински сетивата им. Тази зодия не държи на количеството, въпреки че някои от анкетираните са се оплакали от болки в корема заради прекомерно много погълнати рибни хапки.

Водолеите пък не мислят за фигурата си щом на преден план е сандвичът. Представителите на тази зодия са ненаситни и в количеството, когато става въпрос за бургери. Те са способни да не мислят за кулинарни комбинации, а само за дебелината на сандвича. Готови са между две филии хляб да сложат три пържоли от различни животни, яйце, сирене, кашкавал, картофи и зеленчуци, да полеят обилно със сос и да изядат всичко това, докато вече си викат още една порция.

Рибите пък нямат против да миришат на мамините гозби. Те търсят нещо сготвено в домашен стил – манджичка или яхнийка. Нямат против и да си го сготвят сами. Това е зодията, която заради любовта си към готвенето и домашната кухня подбива най-много услугите на доставчиците на храна. Рибата не се притеснява от запръжката и мазното, даже ще си чупне хляб и с удоволствие ще го топне в блажното сосче на някой миш-маш.

Ако искате по-обстойна информация за хранителните навици на всяка зодия според експертът Марияна Добранова - прочетете КАКВА ДИЕТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ВСЯКА ЗОДИЯ И КАКВО ОБИЧАТ ДА СИ ХАПВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ. Тук има пълна информация.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Хумористични начини на готвене според зодията

Ракът се чуди къде му е кухнята, скорпионът се снима със сготвеното от другте, а водолеят има специална песен, която трябва да пусне на всяко ястие. виж още »

Коя зодия какъв шоколад предпочита?

Рибите обичат да комбинират какаото с кокос, козирозите - със сол, а близнаците - с чили. виж още »

Какви храни избират хората от менюто спрямо зодията си

Водните зодии обичат романтична храна, земните – не сядат на маса без хубаво вино. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта