Регистрация

Съновник – какво означава кафе, мляко или чай на сън

04 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 7104
Съновник – какво означава кафе, мляко или чай на сън

Чаят е символ на взаимоотношенията с близките, а млякото е свързано с промени в материалното състояние.

В поредицата на kulinarno.bg  „Кулинарен съновник“ всеки петък се стараем да улучим какви сънища, свързани с храна са, ви спохождали докато си почивате през работната седмица и да ви разтълкуваме значението на символите, които мозъкът е създал, за да ви предупреди за предстоящо събитие. Многократно обяснявахме, че по време на сън подсъзнанието диктува картини, чрез които намеква за подозренията си към даден човек или събитие, затова няма да се повтаряме повече. Днес ще се спрем на значението на трите основни напитки в човешкия делник, а именно млякото, кафето, чаят.

Млякото, в зависимост от вида, топлотата и вкуса си може да означава материални и морални придобивки или страх и финансови загуби. Наливате ли го в някакъв съд, ще спечелите пари или привилегии на работното място. Ако го купувате или варите – очаква ви оздравяване от болест, както и ще се радвате на крепко здраве. На лишените от болежки, то вещае семеен просперитет. Топлото мляко е символ на любов и подкрепа, които ще получите от семейство, близки, приятели и колеги. Сурово ли е или пък изстинало и неприятно за пиене – коварна болест ви преследва, а и трябва да се пазите от злонамерени и двулични хора в обкръжението си. Варите ли мляко в съня – очаквайте изцерение на роднина, ако бялата течност прекипи или го разливате – ще прахосате или изпуснете шансове да реализирате планове, към които се стремите. Доите ли на сън животно или квасите мляко – ще се страхувате и ще изскочат непредвидени неприятности по пътя към успеха ви. Киселото мляко символизира досада и раздразнения.

Кафето в съня показва отношението на хората в обкръжението ви и как могат да ви помогнат или навердят. Ако сънувате, че пиете от ободрителната напитка, ще ви вплетат в интрига; варите ли я – очаквайте сватба в семейството; печете ли я – ще ви дойдат приятели на гости. Гледането на кафе означава, че мотивирана във вашата сфера на интереси личност, ще ви надмине в работата, ще открадне любовния ви партньор или просто ще пожъне по добри успехи от вас в някое поприще, което ви е присърце. Ако кафето ви изкипи на сън – ще ви обвинят в действие, което не сте извършили. Пазете се от клеветници!

Чаят в съня символизира семейството и вашето място и значимост в него. Ако варите билките – ще ви се наложи да се грижите за някого от близките си и да направите благородна саможертва в името на семейното щастие. Чаят на печката символизира материалното благоденствие и просперитет, а пълният с него чайник – низ от приятни изненади. Ако обаче съдът е празен – ще се скарате с тези, които обичате – пререканията може и да не са сериозни, но ще ви разстроят. Пиете ли чай – ще се представите добре в изпитание или начинание.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

Яйцата в съня символизират любовта и материалните придобивки. виж още »

Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

Тиквеното семе символизира семейството, а тиквеникът означава богатство и берекет. виж още »

Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта