Регистрация

Съновник – какво означават домакинските прибори в съня

20 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 9797
Съновник – какво означават домакинските прибори в съня

Ако точите нож на сън, очакват ви успехи в любовта; вилицата пък символизира финансовата стабилност.

Често в съня се появаят предмети, с които сме боравили през изминалия ден или седмица – части от проблеми, които сме имали наскоро или пък добрите ни постижения, които са ни донесли радост, гордост и букет от позитивни емоции. Такива за мнозина могат да бъдат готварските съдове с които са се потили над приготвянето на ястие, посудата, в които са сервирали поредния си кулинарен шедьовър или инструментите, които са използвали, за да изядат нещо наистина зашеметяващо вкусно или пък неуспешен хранителен експеримент на близък. Често обаче в тези предмети е скрит символ, чрез който умът изпраща сигнали за предстоящи събития, които очаква да се случат. А те може да нямат нищо общо с кухнята – просто приборите, с които сме боравили да ги изразяват. Затова ние от kulinarno.bg ще ви помогнем да разтълкувате какво ви подсказва подсъзнанието, когато е най-активно – докато спите.

Ножът е един от най-силните символи, с който кухнята ни разполага. Ако сънувате, че точите ножове, очаквайте успехи в любовните отношения. Липсва ли нож от традиционното място, на което го държите – мечти и надежди, на които се оповавате, ще се провалят. Видите ли го счупен – човек от обкръжението ще ви измами или предаде. Ако намерите нож по случайност – ще си създадете врагове; подава ли ви го някой – ще бъдете предизвикани на дуел. Намушкват ли ви с острие – ще се разочаровате от близък, но пък ще се радвате на крепко здраве. Джобното ножче в съня символизира заблуда и предстоящи конфликти. Изпускате ли режещия инструмент – очаквайте гост.

Вилицата в съня е символ на пари. Ако я използвате, за да ядете с нея – човек ще ви излъже или подведе, така че да похарчите повече от необходимото. Обождате ли някого или пък той – вас – финансовата разправия ще е с интимния партньор. Ако просто присъства, без да е главен действащ предмет, ще се карате за пари с човек, който не ви е близък. Изпускате ли я – ще избегнете надвиснали финансови проблеми и главоболия.

Лъжицата не съдържа толкова концентрирана символика – по-важно е какви действия се извършват с нея. Ако ядете или гребете с лъжица на сън – очакват ви тържества, събирания и веселия с любимите хора. Ако някой друг се храни с вашата лъжица – ще се грижите за болен човек. Ако е сребърна или от благороден метал – опитайте се да бъдете по-пестеливи, за да не си изпатите. Счупена, огъната, надраскана или повредена лъжица намеква за вашите прибързани действия, които могат да ви донесат проблеми. Обмислете добре постъпките си. Изпускате ли я – жена ще ви дойде а гости.

Чинията в съня представлява вашата собствена креативност и е символ на големите ви амбиции. Ако е пълна, то имате реалния шанс да ги осъществите и да реализирате стремежите си; празна ли е – очаквайте разочарование, защото най-вероятно сте се целели прекалено високо. Миете ли чинии на сън, ще се справите с проблем, който ви притеснява; счупите ли една от тях – ще успеете да се спрете на време от проект, който няма да даде добри за вас резултати.

Чашите, които се появяват на сън, могат да бъдат правилно разгадани според вида си. Ако са ракиени – са на здраве; винените вещаят пътешествия и забави; за кафе или чай – събиране с приятели и близки; за вода – здравословни въпроси. Златни, сребърни или много изискани чаши са символ на просперитет на работното място и финансово благосъстояние. Ако счупите чаша на сън, ще се разболеете или ще прекратите взаимоотношенията си с важен за вас човек. Миете ли чаши – ще ви дойдат гости; купувате ли ги – очаквайте добра новина.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш вино

Червеното вино символизира силни чувства, а бялото – лични успехи. виж още »

Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

Яйцата в съня символизират любовта и материалните придобивки. виж още »

Графен – новият материал в домакинството

Представете си да готвите в прозрачен тиган, който тежи само 100 грама. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта