Регистрация

Съновник: Какво означава да сънуваш вино

28 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 6785
Съновник: Какво означава да сънуваш вино

Червеното вино символизира силни чувства, а бялото – лични успехи.

Виното е напитка, която участва в обредите на множество религии от древността до наши дни. То е символ на христовата кръв, на любовта, с него се почита паметта на загиналите и се смята, че е връзката между земния свят и Отвъдното. Тежката символика, с която е натоварен ферментиралия гроздов сок го превръща и в особен знак, щом се появи в съня. За какво свидетелства то и как се тълкува вино на сън, ще се опитаме да обясниям в следващите редове.

Червеното вино е символ на лоши новини и красива любов. Щом се появи в съня ви, очаквайте трепетни мигове и сърдечни признания от човека в мислите ви. Възможно е да обсъдите нова крачка във взаимоотношенията си. Очаквайте обаче и неочакването във вид на неприятна информация – тя може да е свързана със загубата на близък, нереализирани планове или парични дефицити.

Бялото вино символизира успехите. Ако го сънувате, ще постигнете цел, към която сте се стремели и в която сте вложили сили, енергия и средства. Пригответе се правдата да възтържествува и да бъдете възнаградени подобаващо. Бъде ли виното мътно и тъмно – очакват ви скърби и потискащи новини.

Сипвате или пиете вино на сън – това означава, че ще радвате на постиженията си. Дошъл е моментът да оберете плодовете на собствения си труд и да им се насладите. Преминавате в нов, по-спокоен етап от живота си, в който заслужено ще харчите постигнатото. Не забравяйте за хората, които са ви помогнали по пътя към успеха.

Ако на сън се намирате в изба, винарна или мазе, където се съхранява голямо количество вино, то очаквайте да ви изненадат с покана за празненства и гуляи. Ще се забавлявате сред хора, ще срещнете лица от миналото, които харесвате и ще си прекарате страхотни мигове сред усмивки и добро настроение.

Сънувате ли се като винопроизводител – внимавайте с лекомислените си действия, защото можете да сбъркате в думи и дела. Обмисляйте всяка крачка преди действие и се пазете да не бъдете излъгани или използвани. Възможно е да се възгордеете от личностни качества и постижения, а след това Съдбата да ореже крилцата ви. Не проявявайте прекалена самонадеяност. 

Вижте още:

Мезета за червено вино

Мезета за бяло вино

Мезе за вино

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш вино

Червеното вино символизира силни чувства, а бялото – лични успехи. виж още »

Съновник – символи на месото в съня

Яви ли ви се месо на сън, внимавайте в отношенията си с хората. виж още »

Съновник – кухненски електроуреди в съня

Ако сънуваш отворен хладилник – очаква те дилема, готварската печка предвещава радост. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта