Регистрация

Сглобете коледна къщичка или украсете коледни сладки с комплект меденки от Sweet Dreams

30 Nov 2020   /   nina123   /   Видяна: 2861
Сглобете коледна къщичка или украсете коледни сладки с комплект меденки от Sweet Dreams

Сладки мечти ще направи избраните от вас коледни меденки или глазираните части и карамелените шарени прозорци на коледната медена къщичка, а вие ще можете да сглобите и украсите празничните сладки според указанията в комплекта.

 

Първият сняг вече падна, а коледната украса засия в редица домове. Ето как с идването на декември, макар и по-различен тази година, настроението на зимните празници отново плъзна навред по земята. Тази година нищо не е същото – пазаруваме онлайн, няма я еуфорията за избиране на подаръци из големите търговски центрове, не се събираме вечер в кварталното заведение с шумни компании. Вместо това си седим вкъщи с любимите хора в компанията на топло одеяло, приятна напитка, гукащ телевизор. И ще бъде така – най-семейният празник наистина ще бъде в близост до семейството през 2020-а година. Ще се радваме на вниманието на близките, ще им даряваме нежност и ласки и заедно ще споделяме мечтите.

 

Подарете си незабравими емоции и забавления за цялото семейство докато сте у дома, приканват работливковците от Сладки мечти. Не е нужно да вярвате в Дядо Коледа, за да се възползвате от предложението на джуджетата от Sweet Dreams. Тази година те имат план как да сплотите семейния колектив, създавайки неповтрими емоции. Можете да го направите с подаръчна кутия сладки по избор, които след това да украсите в желаните от вас цветове. Ето как месенето и мръсната работа по изрязване, оформяне и изпичане на коледните меденки ще се свърши от сладкарската работилница, а за вас остава удоволствието – да украсите готовия комплект сладки във ваш стил или да имате сладки, украсени от близките ви хора. Децата също се радват на тази инициатива.

 

Коледна къщичка от Сладки мечтиКомплект Медена коледна къщичка от Sweet Dreams. В красива подаръчна кутия частите на вашата коледна къщичка от бисквити ще пристигнат у дома. Това са любимите познати на всички меденки с висококачествено масло, истински пчелен мед и аромат на канела, карамфил и джинджифил, които придават апетитно ухание на празника. Хрупкави отвън, топящи се в устата и с нежна мека текстура, частите са допълнително глазирани с мед, за да сияе вашата къщичка под елхата. В комплекта получавате стени и покривче от медени бисквити, прозорчета от разноцветен карамел и кокетна вратичка. Ала вие трябва да сглобите къщурката. Затова тя върви с инструкции за сглабяне и приготвяне на айсинг за слепване и украса. Останалото е вашето творчество – можете да добавите цветове на кремовете, да залепите желирани бонбони, сняг от кокосови стърготини и да сбъднете сладките си мечти за прекрасно празнично творение, направено от самите вас и обичаните хора. Преди да бъде лакомо схрускана, къщичката ще е идеална украса под коледното дърво и страхотно забавление за семейството у дома.

Коледен подарък от Сладки Мечти 

 

Коледни меденки от Sweet DreamsКомплект Коледни меденки от Sweet Dreams. Предпочитате шарени празнични бисквити? Сладки мечти ще измайстори за вас традиционните ръчно направени коледни меденки в тематични формички, за да ви спести трудната част от направата на сладкишите. Следва да ви бъдат изпратени в кутия, подходяща и за подарък, заедно с инструкции за украса и направа на айсинга. От вас остава само да съберете любимите хора, да изберете цветове и декорация и после да се позабавлявате, като овапцате бисквитите. Ето как Дядо Коледа, и традиционните ангелче, еленче, камбанка, коледна звезда и други символи на празника ще украсят най-личните дни със семейството.

Домашно украсени меденки за Коледа 

 

Избраната от вас празнична кутия можете да поръчате на тел. 0886 36 11 84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams. Цената за една кутия със сладки или части на Коледна къщичка е 15 лв.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Ръчно направени меденки от Sweet Dreams красят коледните празници

Коледни меденки с масло и дъх на канела и джинджифил превръщат празниците със семейството в тържество на хрупкавата и сладка изящност.   виж още »

Къпкейк – поднесете индивидуална торта в социалната изолация

История на къпкейка и къпкейкове на Sweet Dreams, които ще направят празника незабравим.   виж още »

Sweet Dreams разказва щастливата приказка за Хензел и Гретел

Празнична къщичка от бисквити вместо торта създава уникално настроение у малки и големи.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта