Регистрация

Наядената жена по-гладна за секс

24 Feb 2017   /   nina123   /   Видяна: 3022
Наядената жена по-гладна за секс

Когато дамите напълнят стомаха си, вече са наистина готови за интимност.

Много дами се пазят от прихапване преди предстояща страстна нощ, като едни се притесняват, че хараната ще подуе корема им, други се смущават да не ги обземе типичната сънливост след похапване, трети пък се стесняват да не им се доходи до тоалетна, да се появят на среща с мръсни зъби или лош дъх. И така след поредица от хранителни лишения една средностатистическа представителка на нежния пол е готова да отиде на среща. Но тя не знае, че прави грешка и то влияейки на най-важното в себе си за една бурна и страстна нощ – либидото.

Американски учени публикуваха изследване, в което доказват, че дамите не могат да се отдадат истински на секс, ако не са прихапнали. В експеримента се включили 20 жени на възраст между 18 и 45 години, които били помолени да останат гладни за 16 часа. След това на извадката били раздадени еротични снимки и картини, които те трябвало да коментират. Изказванията били записани.

На следващ етап жените получили енергийна напитка, съдържаща 500 калории. Половин час по-късно дамите намирали много повече страст в същите снимки, които трябвало да коментират на гладно преди. Някои от тях дори признали, че чак сега изображението успяло да предизвика някакво усещане.

Учените смятат, че всичко се дължи на физическия дискомфорт, който подсъзнателно усещаме поради глада. Именно той влияе на мозъка, карайки го да се стреми към оцеляване, а не към забавление. Освен това храната носи чувства на удовлетворение и спокойствие – себеусещане, много важно за високото самочувствие и активността не само в леглото, но и в живота.

Затова, мили дами, ако смятате да се позабавлявате с принца от мечтите, подложете няколко хапки преди това. Ако пък сте кавалер, лепнал око на красиво момиче, първо я заведете на вечеря и чак после й покажете спалнята си!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Внимавайте с хранителния подарък за 8-ми март

Когато искате да зарадвате любимата жена или майка с приятна вечеря или шоколадов дар, помислете дали няма да развалите заветния ѝ хранителен режим. виж още »

Основни задължения на мъжете в кухнята

Какво най-често се налага на обвързаните мъже да правят в кухнята. виж още »

Кулинарни изненади за 8-ми март

Бърза и вкусна вечеря за Деня на жената, направена в средата на работната седмица. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта