Средиземноморски наденички с боб
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
400 г наденички, едро нарязани
1 с.л. зехтин
1 скилидка чесън, счукан
1 червена чушка, без семената, нарязана на ленти
230 г консерва червен боб, изплакнат и отцеден
250 мл консерва домати, нарязани
2 ч.л. песто сос
6 сушени домата - нарязани на парчета
1 с.л. кетчуп
Сол и черен пипер
8 черни маслини, без костилка и нарязани на половинки
накъсан пресен босилек за украса
Начин на приготвяне:
Сгорещете олиото в голям тиган. Добавете чесъна и парчетата наденица и запържете, докато покафенеят. Добавете чушката и задушете още 2-3 минути. Добавете боба, нарязаните на ситно домати от консервата, пестото, сушените домати, кетчупа и подправките. Оставете на слаб огън за 5 минути. Добавете маслините преди сервиране и гарнирайте с накъсан босилек. Сервирайте с варена паста или хляб и салата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ