Регистрация

Баня кауда с аншоа

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
1543
Оцени рецептата

2 ч зехтин

1/2 ч масло

3 скилидки чесън, счукан

2 консерви филета аншоа

За потапяне:

Краставици, обелени, разполовени, а след това нарязани на четвъртинки

Резене - нарязано на тънки клинове

Гъби

Целина, нарязана на парчета от по 5 см

Франзела, нарязана на кубчета от по 7 см

 

Сгорещете зехтина, маслото и чесъна в тиган. Добавете филетата аншоа и оставете да къкри за един час. Поднесете топло, с продуктите за потапяне.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта