Яхния с риба
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 с.л. зехтин
1/2 ч нарязан лук
3 големи скилидки чесън, счукан
1 червена чушка, нарязана на кубчета
1 малка тиквичка, нарязана на кубчета
1/2 ч.л. сушена мащерка
Сол и пипер
1 консерва (410 г) нарязани на кубчета домати, неотцедени
1 ч миден сок
1 ч сухо бяло вино
450 г филе от тилапия; нарязани на 8 парчета
Сгорещете олиото в голям тиган. Запържете лука и чесъна на средно-силен огън в продължение на 3 минути, само докато започне да омеква. Добавете чушката, тиквичките, мащерката, солта и пипера и гответе още 3 минути. Добавете доматите и соковете от консервата, мидения сок и виното. Оставете да заври, намалете огъня и оставете да къкри за 5 минути. Добавете филетата и оставете да къкри 3-5 минути, докато рибата се свари. Поднесете с хрупкав хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ