Регистрация

Яйчен пастет

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
24 Aug
|
Видяна:
1422
Оцени рецептата

8 яйца, твърдо сварени

230 г шунка, нарязана на тънки филийки

4 с.л. зехтин

червен пипер

сол

 

В мелачка или кухненски робот, снабден с метален нож, разбийте яйцата и шунката на кайма. Не пюрирайте. В малка купа смесете яйцата, шунката, зехтина и червения пипер. Поръсете със сол на вкус.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта