Регистрация

Варено червено зеле

Автор:
yordanka
|
Дата:
19 Jun
|
Видяна:
876
Оцени рецептата

60 г масло

1 червена зелка

2 с.л. обикновен сироп

2 ябълки, обелени, почистени в сърцевината и нарязани на филийки

1 глава лук, нарязан

120 мл червено вино

Сокът на 1 лимон

Сол

 

Разтопете маслото в тенджера. Добавете нарязаното на тънки ленти зеле и сиропа; запържете на слаб огън, като се разбърква непрекъснато. Добавете останалите съставки, покрийте съда и оставете да къкри леко в продължение на 1 1/2 до 2 часа, като се разбърква от време на време. Подправете на вкус.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта